Utilització de simuladors en l'estudi de les característiques de les reaccions d'equilibri - José Ángel Hernández Santadaría (Universitat Autònoma de Barcelona, 2014)
Els simuladors permeten disposar, d'una manera ràpida i senzilla, de models de l'evolució dels sistemes químics a nivell microscòpic i macroscòpic. Les activitats que es presenten en aquest article tenen com a objectiu facilitar que l'alumnat pugui deduir les principals ca-racterístiques de les reaccions d'equilibri a partir de l'anàlisi i la interpretació de les dades generades amb diferents simuladors.