Особливості харчування та меню спортсменок збірних команд України - Микола Ящур (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті досліджено особливості харчування жінок-спортсменок. Розглянуто питання про взаємодію збалансованого харчування і здоров'я жінок-спортсменок. Створено базовий раціон харчування.