IMPACTUL UTILIZĂRII TABLEI INTERACTIVE LA STUDIEREA CURSULUI UNIVERSITAR TEHNOLOGII INFORMAŢIONALE ŞI COMUNICAŢIONALE. AVANTAJE ŞI DEZAVANTAJE - USM ADMIN (Moldova State University, 2019)
În articol este abordat impactul utilizării tablei interactive la studierea cursului universitar Tehnologii informaționale și comunicaționale de către viitorii specialiști în domeniul sociojuridic. De asemenea, sunt reflectate opiniile studenților referitor la tehnologia interactivă. Este făcută o analiză a unui sondaj sociologic în baza căruia sunt scoase în relief atât avantajele, cât și dezavantajele utilizării tablei interactive. Cuvinte-cheie: evaluare, învăţare, predare, soft educațional, sondaj sociologic, tablă interactivă, tehnologii interactive, TIC.