Педагогічні технології виховання у студентської молоді культури користування кіберпростором - Олена Олександрівна Шайкіна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Шайкіна О. О. Педагогічні технології виховання у студентської молоді культури користування кіберпростором. У статті розкрито зміст педагогічних технологій виховання у студентської молоді культури користування кіберпростором: 1) профілактична педагогічна технологія спрямована на запобігання формування у студентської молоді комп'ютерної залежності; 2) педагогічна технологія зниження і подолання комп'ютерної залежності розроблена для студентів, які вже мають таку залежність.