Нейробластома у новонародженої дитини (клінічний випадок) - O. Kostiuk; L. Nikonova; O. Baranovska; A. Trokhymenko (Bukovynian State Medical University, 2017)
У статті наведено випадок рідкісного захворювання новонародженої дитини на нейробластому, практичні аспекти діагностики, особливості перебігу, лікування та наслідок у даного пацієнта.