Arbolapp, o com treballar amb el telèfon mòbil amb els alumnes de ciències naturals . - Silvia Leiva Hevia (Universitat Autònoma de Barcelona, 2016)
Presentem una experiència d'ús del telèfon mòbil a l'aula per treballar les claus dicotòmiques i la classificació dels arbres amb alumnat de primer d'ESO, fent servir una app. Amb aquesta activitat es pretén promoure la descoberta de l'entorn proper, l'observació i el respecte per la natura i la implicació de la família a les activitats escolars.