Sebepoznávání a sebevýchova studentů - Rudolf Kohoutek (Czech Pedagogical Society, 2017)
Studie se zabývá problematikou sebepoznávání a sebevýchovy posluchačů vysokých škol, a to z hlediska psychologie a pedagogiky. Referuje o odborné literatuře z této oblasti a o experimentálním průzkumu sebepoznávání studentů na VUT v Brně. Obsahuje podněty pro práci učitelů vysokých i středních škol.