تأثیر آموزش مهارت های مدیریت زمان بر مدیریت زمان و مهارت های مطالعه دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور اهواز در سال تحصیلی 1395 - کریم سواری (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2017)
تحقیق حاضر که به صورت نیمه آزمایشی (طرح پیش‌آزمون‌-‌پس‌آزمون با گروه کنترل‌) صورت گرفت، تأثیر مداخله آموزشی مهارت‌های مدیریت زمان بر مدیریت زمان و مهارت‌های مطالعه دانشجویان رشته روان-شناسی دانشگاه پیام نور اهواز به محک آزمایش گذاشته شد. تحقیق حاضر نیمه‌آزمایشی و از نوع طرح پیش-آزمون - پس‌آزمون با گروه کنترل است. در این تحقیق 40 نفر از دانشجویان رشته روان‌شناسی آن دانشگاه انتخاب و به دو گروه آزمایشی و کنترل (‌هر گروه 20 نفر‌) تقسیم شدند و به مدت ده جلسه در معرض آموزش مهارت‌های مدیریت زمان قرار گرفتند. جمع‌آوری داده‌ها از طریق پرسش‌نامه‌های رفتارهای مدیریت زمان ترومن و هارتلی (1996) و مهارت‌های مطالعه مرکز مشاوره موسسه پلی‌تکنیک دانشگاه ویرجییا (2004) صورت گرفت. برای تحلیل داده‌ها از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد. تحقیق حاضر نشان داد آزمودنی‌هایی که در معرض جلسات آموزشی مهارت‌های مدیریت زمان قرار گرفته بودند، نسبت به آنهایی که چنین آموزشی‌هایی ندیده بودند از لحاظ مدیریت زمان و مهارت‌های مطالعه عملکرد بهتری پیدا کردند. نتایج تحقیق حاضر پیشنهاد می‌دهد که آموزش مهارت مدیریت زمان باعث افزایش مدیریت زمان و مهارت مطالعه دانشجویان هدف گردید