Роль методу симуляцій в оцінюванні іншомовних комунікативних навичок студентів філологічного напряму підготовки - Olena Martynyuk (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2013)
У статті розглянуто особливості оцінювання іншомовних комунікативних навичок студентів філологічного напряму підготовки з використанням методу симуляцій. Схарактеризовано основні стратегії оцінювання та чинники, що беруться до уваги під час організації комунікативної діяльності. Визначено переваги та недоліки використання методу симуляцій для оцінювання навичок усної іншомовної комунікації.