Формування творчої особистості майбутнього вчителя початкових класів - Олександра Вікторівна Лисевич (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Лисевич О. В. Формування творчої особистості майбутнього вчителя початкових класів. У статті розглядається проблема формування творчої особистості майбутнього вчителя початкових класів, підходи та шляхи її формування. На думку автора, є необхідність у забезпеченні умов, які сприяли б виявам творчої активності, створення творчого мікроклімату, проблемно-пошукової атмосфери, необхідної для формування позитивних мотивів креативної діяльності. Автор стверджує, що необхідними умовами для вияву творчості в педагогічній діяльності є наявність творчих особистостей, творчого процесу, творчого середовища.