تأثیر آموزش تکلیف محور بر پیشرفت تحصیلی و رضایت مندی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه - اسد ویسی رایگانی; غلامعباس دیناروند (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2016)
روش تکلیف محور نوعی روش تدریس می باشد که تأکید آن بر یادگیری معنادار از طریق انجام تکلیف در بافتی کاملاً دانشجو  محور (یادگیرنده_ محور) است. هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیر به کارگیری آموزش تکلیف_ محور به شیوۀ رسم و رنگ‌آمیزی مسیرهای متابولیکی به عنوان تکلیف خانه بر پیشرفت تحصیلی و رضایت دانشجویان رشتة پزشکی در یادگیری آسان تر و مؤثرتر مسیرهای متابولیکی درس بیوشیمی می باشد. پس از مشخص نمودن گروه شاهد (65نفر) و گروه آزمایش (88)، با تعیین تکلیف ِخانه به شیوة رسم و رنگ آمیزی مسیرهای متابولیکی مسیرهای متابولیکی کربوهیدرات های درس بیوشیمی برای گروه آزمایش و پس از برگزاری امتحان و بررسی تکالیف انجام شده توسط دانشجویان، در نهایت نمرات این دو گروه که قسمت اعظم آن ناشی از تکالیف بود، مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت تا میزان کارایی روش مذکور بررسی شود و همچنین برای بررسی رضایت دانشجویان از پرسش نامه محقق ساخته با تأیید اعضای هیأت علمی گروه بیوشیمی استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS-16 و آزمون t مستقل انجام شد. p