LIVE ВЕБІНАРИ «НАУКОВІ ЗУСТРІЧІ» - Кирил Котун (Ivan Ziaziun Institute of Pedagogical Education and Adult Education of the NAES of Ukraine, 2022)
У хроніці подій окреслено проведену серію live вебінарів від Ради молодих вчених НАПН України спільно науковими установами НАПН України, Центром неперервної освіти та Кафедри ЮНЕСКО «Неперервна професійна освіта ХХІ століття» при Інституті педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України. Психологія і педагогіка, інновації та досвід, практичні кейси та багато іншого практико-орієнтованого матеріалу було репрезентовано на серії вебінарів «НАУКОВІ ЗУСТРІЧІ». Серія вебінарів за такими тематиками: досвід реалізації проєкту за грантової підтримки Національного фонду досліджень України; Як надрукуватися у виданнях, що індексуються Scopus та WoS безкоштовно!; психологічна підтримка вчених в умовах війни: технології емоційної стабілізації;  антиплагіатна програма StrikePlagiarism: практичні кейси; англомовний вебінар професорки Університету Аризона, Фулбрайтівської стипендіатки в Україні Бетуль Черкавскі (США) на тему «Creating Immersive Learning Experiences with Virtual Reality Technologies»; презентація всеукраїнських проектів та конкурсів для молодих вчених; формування цифрового іміджу вченого. За результатом проведення усіх вебінарів, учасники отримали не лише єдиний СЕРТИФІКАТ на 10,5 год., а й корисні матеріали для своєї подальшої професійної діяльності та багато додаткових бонусів.