Disseny i validació d'un instrument per a avaluar les tasques d'aprenentatge integrat d'Educació Física i Llengua estrangera - Josep Coral; Gerard Esquerda; Judit Benito (Universitat de Barcelona, 2017)
L'article descriu el disseny i validació d'un instrument per a avaluar tasques d'Educació Física (EF) en un entorn d'aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera (AICLE). Es detalla el desenvolupament de l'instrument i el procés de cinc fases utilitzat per a assegurar la seva fiabilitat i validesa. Es va dur a terme una prova preliminar de validesa de contingut mitjançant la participació de cinc jutges que van mostrar un acord del 89% i un índex Kappa de 0'82. Posteriorment, es va realitzar una prova pilot als resultats de la qual es va aplicar una Alpha de Cronbach que va mostrar una consistència interna de 0'84. Els resultats obtinguts suggereixen que l'instrument descrit en aquest article és vàlid per a avaluar activitats d'Educació Física AICLE.