Вплив інтернвціоналізації на розвиток інноваційних процесів в управлінні європейською вищою освітою - Марина Бойченко (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University, 2013)
У статті розкрито сутнісні характеристики та мотиви інтернаціоналізації освіти як детермінанти запровадження інституційних інновацій в управлінні європейською вищою освітою. Проаналізовано основні типи інституційних інновацій у рамках інтернаціоналізації європейської вищої освіти. В статье раскрыты сущностные характеристики и мотивы интернационализации образования в качестве детерминанты внедрения институционных инноваций в управление европейским высшим образованием. Проанализированы основные типы институционных инноваций в рамках интернационализации европейского высшего образования. The article deals with the essential characteristics and motives of education internationalization as the determinant of the implementation of the institutional innovations in the European higher education management. The main types of institutional innovations in the frames of internationalization of European higher education have been analyzed