Pràctica sobre el soroll utilitzant una app d'un sonòmetre - JOSE FENOLLAR MONCHO (Universitat Autònoma de Barcelona, 2022)
L'acústica és la branca de la física que estudia el so, però la contaminació acústica és la existencia de sons massa intensos i prolongats (soroll). L'excés de soroll, s'ha convertit en un nou problema amb el qual s'enfronta la nostra societat, ja que incidix en el nivell de qualitat de vida i té efectes nocius sobre la salut. L`objectiu d`aquesta pràctica es concienciar als alumnes de secundària que el soroll és un contaminant invisible i malauradament sovint ens adaptem a conviure amb ell, així com saber utilitzar una app d`un sonòmetre per fer alguns càlculs de nivells sonors a partir de les mesures realitzades amb aquest sonòmetre.