Особливості компетентнісного підходу в організації самостійної навчальної діяльності студентів з іноземної мови - О. О. Гаврилюк; В. В. Іванова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Гаврилюк О. О., Іванова В. В. Особливості компетентнісного підходу в організації самостійної навчальної діяльності студентів з іноземної мови. У статті висвітлено зміст та значення компетентнісного підходу щодо організації самостійної навчальної діяльності студентів вищих педагогічних навчальних закладів. Розкрито поняття «ключова компетентність» та проаналізовано основні компоненти самостійної навчальної діяльності студентів.