Inspira 1 2012 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2012)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 1, 2012. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Marit og Hildegunn Hvordan sikre vevsperfusjon hos pasienter med alvorlig sepsis og septisk sjokk?: Ingrid K. Kolstad Kan hjertestans under sementering av hofteprotese forebygges?: Mia Ulfeldt Organdonasjon -Hvordan kan intensivsykepleieren medvirke til at pårørende samtykker?: Karine Omberg og Ann Cathrine Solberg E-læringskurs: Barn på intensiv- og postoperativavdeling Trygge barn - sykepleierens utfordring: Karin Hartviksen og Erlend Hagenes Ann Mari Støen til minne Aktivitetskalender ALNSF - nytt NSFLIS - nytt