Напрями модернізації професійної підготовки вчителів іноземних мов у мовах інформатизації Освіти у США - Інна Самойлюкевич (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University, 2013)
У статті розглядаються питання вдосконалення професійної підготовки вчителів іноземних мов в інформаційному суспільстві США. Автор досліджує види інформаційної діяльності вчителя, комплексу вмінь, технологій і методів, необхідних для її опанування з використанням ІКТ. В статье рассматриваются вопросы совершенствования профессиональной подготовки учителей иностранных языков в информационном обществе США. Автор исследует виды информационной деятельности учителя, группы умений, технологий и методов, необходимых для овладения ею с использованием ИКТ. The article deals with the issues of modernization of foreign language teacher preparation in the US information society. The author investigates types of information competence, as well as groups of skills, techniques and methods necessary for creating ICT-based teaching experience.