Opinió del professorat sobre la utilització de l'aula digital a les classes de Ciències de secundària. Projecte ADIGIC - Carme Grimalt-Álvaro; Roser Pintó Casulleras (Universitat Autònoma de Barcelona, 2013)
L'article descriu l'opinió del professorat de ciències de secundària sobre la implementació del projecte EduCAT2. 0 així com les potencialitats i limitacions que comporta l'ús de noves tecnologies a l'aula. Els resultats s'han obtingut a partir de l'anàlisi de les respostes recollides d'una enquesta dirigida als docents, distribuïda durant el curs 2011-2012 i principis del 2012-2013 (N=154).