MEDULOBLASTOM EXTRADURAL SPINAL (Caz clinic) - Anatolii LITOVCENCO; Ala BAJUREA; Maxim SULA (Academy of Sciences of Moldova, 2023)
Autorii prezintă un caz clinic de meduloblastom extradural Th10-12 la un copil de 8 ani cu urmatoarele date clinice: s-m algicpronuntat în membrele inferioare, paraplegie inferioara. Dereglari sfincteriene tip retenție. Investigaţia prin CT şi RMN toracalcâtşi a histologiei au avut importanță esențială în stabilirea tratamentului multimodal.