EDUCAŢIE FORMALĂ, NONFORMALĂ ŞI INFORMALĂ: PERSPECTIVELE NOILOR EDUCAŢII - Carolina ŢURCANU (Moldova State University, 2017)
În articol este abordată problema ce vizează noile educaţii în contextul educaţiei formale, nonformale şi informale. Accentul se pune pe analiza tendinţelor pe plan internaţional şi naţional în vederea valorificării mai eficiente a noilor educaţii în condiţiile schimbării potenţialului formativ al educaţiei formale spre educaţia nonformală şi informală. FORMAL, NON-FORMAL AND INFORMAL EDUCATION: NEW PERSPECTIVES OF EDUCATION The approach of the article is the problem of new educations in context of formal, non-formal and informal educations. The focus is on the analysis of trends on national and international level, in order to exploit more effectively the new educations in changing conditions of the formative potential of the formal to non-formal and informal educations.