Міждисциплінарний підхід при структуруванні змісту гуманітарних дисциплін - Вікторія Олександрівна Устінова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2016)
Устінова В. О. Міждисциплінарний підхід при структуруванні змісту гуманітарних дисциплін. Стаття присвячена вивченню особливостей застосування міждисциплінарного підходу у процесі структурування змісту гуманітарних дисциплін. Для досягнення поставленої мети використано такі загальнонаукові методи, як аналіз і порівняння педагогічних джерел з проблеми дослідження; узагальнення і синтез наукового знання щодо особливостей реалізації міждисциплінарного підходу. У роботі визначено основні шляхи втілення міждисциплінарністі у фаховій підготовці студентів педагогічних ВНЗ.