Реалізація Закону України "Про фізичну культуру і спорт" у навчально-виховній сфері - Юрій Шкребтій (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Висвітлено стан здоров'я учнівської та студентської молоді, а також проблеми функціонування фізичного виховання в системі освіти України відповідно до нової редакції закону України "Про фізичну культуру і спорт".