НЕФОРМАЛЬНОЕ ОБРАЗОВАНИЕ В РЕСПУБЛИКЕ МОЛДОВА 2012 ГОД: СОСТОЯНИЕ И ПРОБЛЕМЫ - USM ADMIN (Moldova State University, 2013)
EDUCAŢIA NON-FORMALĂ ÎN REPUBLICA MOLDOVA 2012: REALITATE ŞI PROBLEME În articol sunt prezentate rezultatele unui studiu asupra educaţiei nonformale în Republica Moldova din perspectiva indicatorilor de cadru: viziuni, politici, cadru normativ, experienţe, furnizori, bugete, acces spre educaţia nonformală, colaborări şi parteneriate. Concluziile formulate în baza analizei indicatorilor şi recomandările înaintate sunt elaborate prin prisma tratării educaţiei nonformale ca instrument al transformărilor democratice în Republica Moldova. Cuvinte-cheie: educaţie nonformală, indicatori de evaluare, viziuni, politică, cadru normativ, furnizori, surse de finanţare, probleme, oportunităţi.