I. Sakarya'da Eğitim Araştırmaları Çalıştayı - Aysun Öztuna Kaplan (Sakarya University, 2011)
27 Haziran 2011, Pazartesi günü Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde Eğitim Bilimleri Enstitüsü ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen I. Sakarya'da Eğitim Araştırmaları Çalıştayı değerlendirme toplantısında çalıştay çalışmaları değerlendirilmiş, alınan kararlar ve geleceğe dönük öneriler şu şekilde sıralanmıştır