Информација о Деветој школи педагога и директора - Драженко Јоргић (Pedagogical society of the Republic of Srpska, 2022)
Девета школа педагога и директора одржана је у Теслићу (ЗТЦ Бања Врућица - хотел Кардиал) у два циклуса, и то од 28.02. до 02.03.2018. године за педагоге и директоре основних школа и предшколских установа и од 02.04. до 04.04.2018. године за педагоге и директоре средњошколских установа.