Enfocant el disseny de projectes per fomentar una activitat científica escolar a secundària a través de l'ABP - Miquel Pérez Torres (Universitat Autònoma de Barcelona, 2019)
Donada la importància actual de l'ús de projectes escolars per l'ensenyament de Ciències, en aquest article es vol reflexionar sobre les implicacions que té el seu disseny per fomentar unes pràctiques que siguin científiques. A partir d'una revisió bibliogràfica es presenten i discuteixen 3 enfocaments actuals d'Aprenentatge Basat en Projectes (ABP) en l'educació científica a través dels diferents elements que caracteritzen aquesta metodologia.