اثر هویت‌یابی هواداران فوتبال بر عزت‌نفس جمعی آنان - بهزاد ایزدی (Sport Sciences Research Institute, 2018)
هدف این پژوهش بررسی اثر هویت‌یابی هواداران فوتبال بر عزت‌نفس جمعی آن‌ها بود. جامعة آماری شامل هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز بود که تعداد 248 نفر به‌عنوان نمونه انتخاب شدند. نتایج مدل معادلات ساختاری نشان داد که برایند شاخص‌های برازش بر تأیید مدل ساختاری دلالت دارند. یافته‌ها نشان داد که هویت‌یابی هواداران فوتبال بر عزت‌نفس جمعی آن‌ها تأثیرگذار است. همچنین، هویت‌یابی هواداران به‌ترتیب بر ابعاد عزت‌نفس جمعی عمومی، عزت‌نفس جمعی خصوصی، عزت‌نفس جمعی عضویت و عزت‌نفس جمعی هویت تأثیر میگذارد. می‌توان نتیجه گرفت که هویت‌یابی هواداران با تیم موردعلاقه میتواند نقشی اساسی در ارتقای عزت‌نفس جمعی هواداران تیم‌های فوتبال داشته باشد و ابعاد عزت‌نفس جمعی را تحت‌تأثیر قرار دهد.