مقایسه عملکرد تحصیلی‌ دانش‌آموزان‌ پسر نظام‌ جدید ترم‌ ششم‌ بر اساس‌ اولویتهای‌ پنجگانه‌ تعیین‌ شده‌ طبق‌ برنامه هدایت‌ تحصیلی‌ - حسین‌ شکرکن; یوسفعلی‌ عطاری‌; محمدعلی‌ فلاحتی‌ (Shahid Chamran University of Ahvaz, 1999)
این‌ پژوهش‌ تحت‌ عنوان‌ "مقایسه‌ عملکرد تحصیلی‌ دانش‌آموزان‌ پسر نظام‌ جدید ترم‌ ششم‌ بر اساس‌ اولویتهای‌ پنجگانه‌ تعیین‌ شده‌ طبق‌ برنامه‌ هدایت‌ تحصیلی‌" در دبیرستانهای‌ دولتی‌ روزانه‌ شهرستان‌ اهواز می‌باشد. جامعه‌ آماری‌ این‌ تحقیق‌ 4032 نفر از دانش‌آموزان‌ پسر ترم‌ ششم‌ بودند که‌ 624 نفر از آنان‌ موفق‌ شدند حد نصاب‌ نمره‌ها برای‌ راهیابی‌ به‌ پنج‌ رشته‌ را به‌ دست‌ آورند.    حجم‌ نمونه‌ برای‌ رشته‌ ریاضی‌ 250 نفر، رشته‌ تجربی‌ 225 نفر و علوم‌ انسانی‌ 18 نفر بود. برای‌ مقایسه‌ عملکرد تحصیلی‌ دانش‌آموزان‌ در اولویتهای‌ پنجگانه‌ معدل‌ ترم‌های‌ سوم‌، چهارم‌ و پنجم‌ به‌ عنوان‌ عملکرد تحصیلی‌ کلی‌ و معدل‌ ترم‌ پنجم‌ به‌ عنوان‌ عملکرد تحصیلی‌ دروس‌ اختصاصی‌ در نظر گرفته‌ شد. برای‌ جمع‌آوری‌ داده‌ها از پرونده‌های‌ تحصیلی‌ دانش‌آموزان‌ استفاده‌ شد و برای‌ تجزیه‌ و تحلیل‌ داده‌ها از روشهای‌ آماری‌ تحلیل‌ واریانس‌ یک‌ راهه‌ و آزمون‌ t استفاده‌ گردید. بر اساس‌ یافته‌های‌ به‌ دست‌ آمده‌ از این‌ پژوهش‌ بین‌ عملکرد تحصیلی‌ دانش‌آموزان‌ در اولویتهای‌ پنجگانه‌ هیچ‌گونه‌ تفاوتی‌ وجود نداشت‌، مگر در رشته‌ تجربی‌ که‌ نتایج‌ مربوط‌ به‌ معدل‌ کل‌ نشان‌ داد که‌ بین‌ عملکرد تحصیلی‌ دانش‌آموزان‌ در اولویتهای‌ پنجگانه‌ تفاوت‌ معنی‌دار وجود دارد، اما روشهای‌ پیگیری‌ شفه‌ و توکی‌ در ارتباط‌ بامقایسه‌های‌ زوجی‌ تفاوت‌ معنی‌ داری‌ را نشان‌ ندادند.