Presència virtual de les universitats andaluses - José Ignacio Aguaded Gómez; María Rocío Díaz Gómez (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2009)
En aquest article exposarem de manera específica les iniciatives portades a terme en les universitats andaluses per fomentar, reforçar i estendre la seva presència virtual a la xarxa. Farem un recorregut pels serveis inculats amb la tecnologia i suport a l'ensenyament, els campus i aules virtuals presents en cadascuna d'aquestes universitats, així com pels esforços realitzats per La xarxa d'Universitats Virtuals Andaluzas per a la creació i desenvolupament del Campus Virtual Andaluz del qual formen part totes les universitats andaluses a través d'una àmplia oferta d'activitats d'ensenyament en línia.