روان شناسی نگرانی - بهمن نجاریان (Shahid Chamran University of Ahvaz, 1996)
این مقاله به توصیف نگرانی از نظر روانشناسی می پردازد و با استفاده از تازه ترین یافته های پژوهشی، نقش نگرانی در بهداشت روانی و عوامل مرتبط با بروز و تشدید آن را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد. در این نوشتار انواع مختلف نگرانی، رابطه نگرانی با اضطراب و فشار روانی، ویژگی های شخصیتی افراد نگران، مقیاس های ساخته شده برای سنجش ابعاد و حیطه های مختلف نگرانی و بالاخره روش های گوناگون مقابله با نگرانی و عوارض منفی آن مورد بحث و بررسی قرار گرفته‌اند.