In memoriam: Prof. dr sc. Milan D. Matijević, professor emeritus - Мирослав Дрљача (Pedagogical society of the Republic of Srpska, 2021)
Petog oktobra, na Dan učitelja, napustio nas је Milan Matijević, profesor emeritus, redovni profesor na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Učitelj i pedagog.