Удосконалення проведення уроків англійської мови - Н. Д. Соловйова; Л. Ф. Сорочан (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Соловйова Н. Д.,  Сорочан Л. Ф. Удосконалення проведення уроків англійської мови. У статті на основі аналізу типових помилок учителів при проведенні уроків англійської мови даються рекомендації з підвищення ефективності проведення уроків.