Критерії оцінки ефективності організації процесу фізичної підготовки дітей 6−7-річного віку - Сергій Сембрат; Віктор Погребний (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Розроблено педагогічні умови організації фізичної підготовки дітей 6-7 років, які враховують вікові закономірності розвитку організму, вимагають контролю і оцінки його ефективності педагогічної діяльності.