Gerontagogika - vzdělávání ve stáří a ke stáří - Pavel Mühlpachr (Czech Pedagogical Society, 2017)
Příspěvek se zamýšlí nad výchovou a vzděláváním jedinců postproduktivního věku. Prezentuje formu vzdělávání v postproduktivním věku a vymezuje základní pojmy, jako jsou gerontagogika, andragogika a integrální andragogika.