Теоретичне обґрунтування педагогічних умов формування культури діалогу студентів аграрних ВНЗ - О. О. Литвинова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
У статті проаналізовано та розкрито методологічну сутність поняття «педагогічні умови». Розглянуто погляди сучасних дослідників щодо поняття «педагогічні умови». Визначено педагогічні умови формування культури діалогу студентів аграрних ВНЗ.