Pedagogia in Dialogo: ricerca, pratiche e prospettive, Slovenia, Škofja Loka, 14-17 giugno 2018 - Teresa Boi (Nicolaus Copernicus University in Toruń, 2019)
Pedagogika w dialogu: badania, zastosowanie i perspektywy, Škofja Loka, 14-17 czerwca 2018 r.