رابطۀ مدیریت دانش و درگیری شغلی کارکنان ادارۀ کل ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی - محمد مازیاری; میر محمد کاشف; محسن عراقی (Sport Sciences Research Institute, 2014)
هدف این تحقیق بررسی رابطۀ مدیریت دانش و درگیری شغلی کارکنان ادارۀ کل ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی است. روش تحقیق توصیفی-همبستگی است. با توجه به کوچک بودن جامعۀ آماری، تمام کارکنان آن اداره بهعنوان نمونه انتخاب شدند (65 نفر) که از این تعداد 53 پرسشنامه برگشت داده شد. ابزار گردآوری داده‌ها پرسشنامۀ مدیریت دانش و درگیری شغلی بود. داده‌ها با استفاده از آزمون ضریب همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شد. نتایج تحقیق نشانداد بین مدیریت دانش و درگیری شغلی کارکنان رابطۀ مثبت و معنادار وجود دارد. همچنین بین مؤلفه‌های مدیریت دانش (خلق دانش، تسهیم دانش، کاربرد دانش و ذخیرۀ دانش) و درگیری شغلی کارکنان نیز رابطۀ مثبت و معنادار وجود دارد. با توجه به نتایج این تحقیق، مدیران سازمان‌ها باید به مدیریت دانش توجه جدی کنند و شرایط و زیر ساختهای مورد نیاز و ضروری را فراهم نمایند. همچنین زمینۀ افزایش درگیری شغلی کارکنان را فراهم کنند تا عملکرد کارکنان و سازمان بهبود یابد.