Zadłużeni: filozofia wychowania i edukacyjne studia kulturowe w Uniwersytecie Gdańskim - słowo wstępne - Małgorzata Cackowska; Piotr Stańczyk (Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, 2023)
Wstęp do Ars Educandi 20 / 2023.