Використання оздоровчої аеробіки в процесі фізичного виховання медичних сестер - Наталія Семенова; Зоряна Коритко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розглянуто проблеми впровадження оздоровчої аеробіки у вищі навчальні заклади І−ІІ рівнів акредитації за умов недостатнього матеріально-технічного забезпечення та відсутності стандартних спортивних споруд; це сприятиме підвищенню працездатності, рівня фізичної підготовленості й зміцненню здоров'я студентів.