Використання дистанційних форм навчання в наукових секціях Малої академії наук України. - Світлана Сьома (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Сьома С. О. Використання дистанційних форм навчання в наукових секціях Малої академії наук України. У статті розглянуто проблему використання дистанційних форм навчання в освітньо-виховному процесі наукових секцій Малої академії наук України. Висвітлено досвід організації комбінованого дистанційного навчання в наукових секціях хіміко-біологічного відділення Сумського територіального відділення МАН України.