Diagnosticul și tratamentul complex al cancerului colorectal cu extindere locoregională. - Veaceslav Laur (Academy of Sciences of Moldova, 2018)
Utilizarea complexă a metodelor de investigație clinice, imagistice și endoscopice permit constatarea diagnosticului de CCR. Importantă este alegerea rațională a celei mai informative metode diagnostice pentru fiecare pacient în parte, în dependență de complicațiile prezente.