Riglyne vir kultuurkongruente gesondheidsvoorligting - Sonya Beukes; A GW Nolte; E Gross (AOSIS, 2000)
Health Education is an important component of health promotion, which is concerned, with the health status of both the individual and the community. Opsomming Gesondheidsvoorligting is 'n belangrike komponent van gesondheidsbevordering wat gemoeid is met die gesondheidstatus van individue en die gemeenskap. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.