ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНИХ УРОКІВ НА НАВЧАННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Mariia , Olha Klepar, Prokopchuk (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті розглянуто роль нетрадиційних уроків в процесі навчання учнів по-чаткових класів. Увагу звернено на структуру,  мету, завдання, типи нетрадиційних уроків. Розроблено конспект інтерактивного уроку з англійської мови.Ключові слова: нетрадиційний урок, початкова школа.