IDENTITATEA PROFESIONALĂ A PSIHOLOGULUI NARATIV - USM ADMIN (Moldova State University, 2015)
În articol este descrisă în linii generale construirea identităţii profesionale a psihologului narativ. Cuvinte-cheie: identitate, psiholog, psihologie narativă, poziţie.