Osobnosti národnostních menšin v multikulturní výchově - Jaroslav Balvín (Czech Pedagogical Society, 2017)
Příspěvek se zabývá významem osobností národnostních menšin v multikulturní výchově. Seznamuje s výraznými osobnostmi romské komunity v různých oblastech společenského života.