Організація навчання курсантів професійно спрямованого англомовного монологічного мовлення - Yuliya Nesyn (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2013)
У статті подано рекомендації щодо організації навчання курсантів професійно спрямованого англомовного монологічного мовлення. В результаті експериментального навчання було встановлено, що дотримання вказаних у статті методичних рекомендацій сприяє покращенню навчання курсантів професійно спрямованого англомовного монологічного мовлення. Зазначені рекомендації стосуються організаційних форм навчання курсантів, ступеня навчання професійно спрямованого монологічного мовлення, етапів навчання професійно спрямованого монологічного мовлення, оптимального варіанту розміщення парт в аудиторії, режимів роботи курсантів на занятті, ступеня керування викладача, виправлення помилок курсантів, забезпечення взаємоконтролю тощо.