УПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ В ПРОФЕСІЙНУ ПІДГОТОВКУ ФАХІВЦІВ ДЕРЖАВНОЇ КРИМІНАЛЬНО-ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ - З.Є. ШУМЕЙКО (Alfred Nobel University Publisher, 2020)
Проаналізовано особливості впровадження технології розвитку критичного мислення у професійну підготовку фахівців Державної кримінально-виконавчої служби. Обґрунтовано актуальність дослідження відповідно до вимог державних документів, що визначають тенденції реформування освітньої галузі на сучасному етапі, а також запитів суспільства.