شناسایی و اولویت بندی راهبردها و راهکارهای توسعه ورزش در شهر بوکان - نوید آهنگری; شهروز غایب زاده; صادق حاجی نژاد (Sport Sciences Research Institute, 2017)
برنامه‌های راهبردی به توسعة ورزش کمک می‌کنند تا یک شهر، منحصربه‌فرد، پرجنب‌وجوش و ازلحاظ اقتصادی پایدارتر شود. دراین‌راستا، پژوهش حاضر با هدف ارزیابی برنامه‌های راهبردی در توسعة ورزش شهر بوکان انجام ‌شد. روش پژوهش، توصیفی- تحلیلی، روش گردآوری داده‌ها، پیمایشی و ابزار سنجش آن پرسش‌نامة خبرگان (محقق‌ساخته) بود. برای تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از تکنیک ویکور استفاده شد. جامعة آماری، اندیشمندان و صاحب‌نظران در حوزة ورزش بودند که 30 نفر به‌صورت نمونه‌های هدفمند انتخاب شدند و موردپرسشگری قرار گرفتند. نتایج حاصل نشان داد که راهبرد ایجاد ایستگاه‌های ورزش در محله‌ها و همة معابر عمومی، در اولویت اول برنامه‌ریزی قرار داشت و برای آن، ضرورت اجرای برنامة زمانی کوتاه‌مدت باید موردتوجه قرار گیرد. همچنین، راهبرد بسترسازی مناسب برای ارتقای ورزش قهرمانی ازطریق ورزش همگانی، در اولویت آخر رتبه‌بندی قرار داشت؛ بنابراین،  برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت برای آن ضرورتی ندارد و جزو برنامه‌های بلندمدت برای توسعة ورزش قرار دارد. دراین‌راستا، سازمان‌ها و ادارات مسئول در بخش ورزش باید برنامه‌های راهبردی تدوین‌شدة موجود و سایر راهبردهای پیش ‌رو را سرلوحه و الگوی کار خود قرار دهند و آن را تا پایین‌ترین سطوح ورزش شهر نفوذ دهند و در توسعة آن تلاش کنند.