Tiedonhallinnan koulutusohjelma arvioitavana - kokemuksia kansainvälisestä akkreditoinnista - Kaija Saranto; Sirpa Kuusisto-Niemi (Finnish Social and Health Informatics Association, 2012)
Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon koulutusohjelma arvioitiin Kansainvälisen lääketieteellisen tiedonhallinnan yhdistyksen IMIAn laatimien arviointikriteerien perusteella helmikuussa 2012. Koulutuksen todettiin täyttävän kansainvälisen akkreditointijärjestelmän kriteerit ja maisteriohjelma on oikeutettu käyttämään tunnusta "IMIAn akkreditoima". Tässä artikkelissa kuvataan arviointiprosessia ja sen tuloksia.